۱۳۹۷ شهریور ۲۰, سه‌شنبه

هواپیماهای ای‌تی‌آر پیش‌فروش شده به ایران به مشتریهای دیگر می‌رسد

لينك به منبع:

هواپیماهای ای‌تی‌آر پیش‌فروش شده به ایران به مشتریهای دیگر می‌رسد

هواپیماهای ای‌تی‌آر پیش‌فروش شده به ایران به مشتری‌های دیگر می‌رسد
هواپیماهای ای‌تی‌آر پیش‌فروش شده به ایران به مشتری‌های دیگر می‌رسد
شرکت ایتالیایی فرانسوی ای‌تی‌ار، به‌دنبال مشتریهای دیگر برای هواپیماهایی که به سفارش رژیم ایران تولید شده اما به‌علت تحریم‌های ایالات متحده نمی‌تواند به این کشور بدهد می‌گردد.
آلساندرو پروفومو، مدیر اجرایی این شرکت از انتقال این تولیدات به کشوری دیگر ابراز اطمینان کرد.
وی همچنین عملکرد شرکت ای‌تی‌آر در حال حاضر را خوب ارزیابی کرد و گفت از آنجا که این شرکت قرارداد دیگری با رژیم ایران ندارد انتظار می‌رود تحریم‌های ایالات‌متحده «هیچ تأثیر مهمی» بر روند کار این شرکت نداشته باشد.
لازم به یادآوری است که ارزش قرارداد رژیم ایران با شرکت ای‌تی‌آر یک میلیارد دلار بود و از مجموع بیست هواپیمای مدل ATR ۷۲-۶۰۰که این شرکت هواپیماسازی به ایران پیش‌فروش کرده بود ۱۲عدد به این کشور تحویل داده شده و هشت هواپیمای دیگر اکنون بناست به کشورهای دیگر فروخته شود.

بیشتربخوانید:

شرکت هواپیماسازی امبرائر برزیل - توقف معامله یک میلیارد دلاری با رژیم ایران

تحریمهای آمریکا علیه رژیم ایران هر روز ابعاد گسترده‌تری می‌گیرد. این تحریمها دامنگیر شرکتهای هواپیمایی نیز شده است.
شرکت هواپیماسازی امبرائر برزیل، گفتگوهای خود را با رژیم آخوندی برای فروش جتهایی به ارزش بیش از یک میلیارد دلار، به‌خاطر تحریم‌های آمریکا متوقف کرده است.
به گزارش نشنال امارات،«(امبرائر) پیش از تصمیم آمریکا برای اعمال مجدد تحریم‌ها، در حال گفتگو با (رژیم) ایران برای فروش ۲۰جت E۱-۱۹۵به ارزش بیش از یک میلیارد دلار بود ».
مدیر اجرایی امبرائر، گفت: «امبرائر باید دستورالعمل‌های دفتر کنترل دارایی‌های خارجی (خزانه‌داری آمریکا) را رعایت کند.. تحت تحریم‌های کنونی، ما در موقعیتی نیستیم که با آن شرکتهای هواپیمایی تجارت کنیم... گفتگوهای شرکتهای هواپیمایی با شرکتهای (رژیم) ایران با تمامی شرکتهای سازنده که اجزای آمریکایی دارند عملاً متوقف شده است».

اعمال تحریم‌های آمریکا علیه شرکت هواپیمایی اوکراین

بر اساس گزارش دفتر ثبت فدرال ایالات‌متحده، شرکت هواپیمایی اوکراین به‌دلیل همکاری با خط هوایی کاسپین رژیم ایران، مورد تحریم قرار گرفت. کاسپین ایرلاینز به‌دلیل پشتیبانی از سپاه پاسداران از طریق انتقال نیرو و سلاح از ایران به سوریه در این فهرست گنجانده شد.

بوئینگ - هیچ‌کدام از سفارشات ایران را تحویل نخواهد داد

یورونیوز در این باره نوشت: این شرکت آمریکایی که از شرکتهای هواپیمایی ایران‌ایر و آسمان سفارشاتی به ارزش بیش از بیست میلیارد دلار گرفته بود روز چهارشنبه شانزده خرداد به خبرگزاری فرانسه گفت که هیچ‌کدام از سفارشات ایران را تحویل نخواهد داد.
سخنگوی شرکت بوئینگ در نامه‌یی به خبرگزاری فرانسه تأیید کرد که تا به امروز هیچ‌کدام از سفارشات ایران تحویل داده نشده است:
«حال که ما دیگر مجوز تجارت با ایران را نداریم، در نتیجه هیچ سفارشی را به تهران تحویل نخواهیم داد.»

بوئینگ - قرارداد بوئینگ با رژیم ایران از بزرگترین قراردادها بود

شرکت بوئینگ می‌گوید که هیچ‌کدام از سفارشات ایران را ثبت نکرده بوده است. قراردادهای این شرکت هواپیماسازی با ایران که بعد از رسیدن به توافق هسته‌یی در سال ۲۰۱۵امضاء شد، از بزرگترین قراردادهایی است که بویینگ با یک شرکت خارجی امضاء کرده است.

بوئینگ - ۲۰میلیارد دلار ارزش قراردادهای بوئینگ با رژیم ایران

بوئینگ و شرکت هواپیمایی ملی ایران‌ایر در دسامبر ۲۰۱۶بزرگترین قرارداد خرید هواپیما را بعد از ۴۰سال امضاء کردند. این قرارداد که ارزشی بیش از ۱۶،۶میلیارد دلار داشت شامل ۸۰فروند هواپیما می‌شد.
شرکت هواپیماسازی بویینگ همچنین با شرکت هواپیمایی آسمان قراردادی به ارزش ۳میلیارد دلار امضاء کرده بود که شامل ۳۰فروند هواپیمای ۷۳۷MAX می‌شد.
قرار بود این سفارشات بین سالهای ۲۰۲۰تا ۲۰۲۴تحویل داده شود.

بوئینگ - قرارداد بوئینگ با رژیم ایران تولید دهها هزار شغل در آمریکا

بوئینگ پیش از این اعلام کرده بود که این قراردادها می‌توانند دهها هزار شغل در آمریکا ایجاد کنند.
با خروج آمریکا از توافق هسته‌یی در ماه گذشته و اعمال کامل تحریم‌هایی که در چهارچوب برجام لغو شده بود، به شرکتهای آمریکایی که با ایران قرار داد امضاء کرده بودند و یا تبادل مالی انجام داده تنها بین ۹۰تا ۱۸۰روز فرصت داده شد تا قراردادها را فسخ و به تبادلات مالی پایان دهند.
علاوه بر بویینگ و جنرال الکتریک، شرکت نفتی فرانسوی توتال و همین طور خودروسازی پژو-سیتروئن نیز در حال آماده‌سازی برای خروج از ایران هستند.

لغو قرارداد بوئینگ - فشار بر روی شرکت ایرباس

حال فشار بر روی شرکت ایرباس است که با شرکتهای هواپیمایی ایران ایرتور و زاگرس قراردادهایی به ارزش ۱۰میلیارد دلار که شامل ۱۰۰فروند هواپیمای A۳۲۰neo بسته است.
تعدادی از کارخانه‌های شرکت هواپیماسازی ایرباس که یک شرکت اروپایی است در آمریکا واقع شده است و برخی از قطعات مهم هواپیما در خاک آمریکا ساخته می‌شود. این موارد باعث می‌شود که ایرباس تحت تحریم مستقیم آمریکا قرار گیرد.

خروج بوئینگ ضربه بزرگی به صنعت هواپیمایی رژیم ایران

خروج بوئینگ از قراردادهای ایرانی ضربه بزرگی به صنعت هواپیمایی این کشور می‌زند.
به گفته سازمان هواپیمایی کشوری ایران، صنعت هواپیمایی این کشور در ده سال آینده به ۴۰۰الی ۵۰۰فروند هواپیما نیاز خواهد داشت.

لغو مجوز فروش هواپیماهای ایرباس و بوئینگ به ایران

پیش از این، وزیر خزانه‌داری آمریکا اعلام کرده بود که با خروج کشورش از برجام، مجوز فروش هواپیماهای ایرباس و بوئینگ به ایران لغو می‌شود‎.
به گفته استیو منو چین، مجوز فروش هواپیماهایی تجاری، قطعات و سرویس و خدمات، بر اساس برجام صادر شده بود که حالا لغو می‌شود.

پس از برجام رژیم ایران، ۲۰۰فروند هواپیما سفارش داده بود

پس از امضای توافقنامه اتمی بین ایران و شش قدرت جهانی، تهران ۲۰۰فروند هواپیمای مسافری سفارش داده بود که شامل ۱۰۰فروند هواپیما از ایرباس، ۸۰فروند هواپیما از بوئینگ و ۲۰فروند هواپیما از شرکت ایتالیایی فرانسوی «ای تی آر» می‌شد. فروش همه این هواپیماها به مجوز صادره از سوی دولت آمریکا نیاز دارند.
بوئینگ در سال ۲۰۱۶ قراردادی برای فروش ۸۰فروند هواپیما به ارزش ۱۷میلیارد دلار با ایران‌ایر منعقد کرده بود.
این شرکت طبق برنامه باید در اردیبهشت امسال نخستین هواپیما را که مدل بوئینگ ۷۷۷است به ایران‌ایر تحویل می‌داد.
اعلام کناره‌گیری بوئینگ از رابطه تجاری با ایران در حالی صورت می‌گیرد که دو روز پیش از این نیز شرکت فرانسوی پژو‌-سیتروئن اعلام کرد سرمایه‌گذاریهای خود را در ایران متوقف می‌کند.
با آن که کشورهای اروپایی اعلام کرده‌اند به تعهدات خود در برجام پایبندند و تلاش می‌کنند مقابل تحریم‌های آمریکا تدابیری اتخاذ کنند، اما شرکتهای بزرگ در حوزه‌های مختلف اقتصادی، یک به یک در حال خروج از بازار ایران هستند.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر